Vigtigt at studerende er forsikret

02. september 2019 09:05
Ellers risikerer de selv at stå med regningen, hvis de bliver bestjålet, mister deres ting i en brand eller er skyld i skader på andre personer eller deres ting.

Tusindvis af unge flytter hjemmefra i forbindelse med studiestart. Hvis de følger statistikken, står over en tredjedel af dem uden en forsikring til at hjælpe i forbindelse med tyveri eller brand. Og så risikerer de selv at stå med regningen, hvis de bliver bestjålet, mister deres ting i en brand eller er skyld i skader på andre personer eller deres ting.
 
De unge fravælger måske forsikringen, fordi de synes, den er dyr, fordi de ikke har ret meget af værdi, eller fordi forsikringer simpelthen ikke interesserer dem. Man tænker måske, at man bare har nogle få møbler. Men med computer, tv, smartphone, tablet, tøj, smykker osv., løber værdierne hurtigt op, og hertil kommer den vigtige ansvarsdækning.

En indboforsikring indeholder den vigtige ansvarsforsikring, der dækker, hvis man er skyld i, at andre kommer til skade eller bliver uarbejdsdygtige, eller hvis man ødelægger nogle af deres ting.

Vi ved godt, at når man står og starter studie og skal flytte hjemmefra, har man nok at tænke på, og forsikring er måske ikke i toppen af listen. Derfor opfordrer vi også de unges forældre til at minde de unge om at få forsikring med på huskelisten.

Læs mere om vores Start-indboforsikring til unge mellem 18 og 28 år