Nærværd

Vi er altid i nærheden, og det er altid ulejligheden værd at tale med os. Det kalder vi for nærværd.

Vores produkter er ikke magen til andre forsikringsselskabers. De er ligeså gode, og i nogle tilfælde bedre. F.eks. vores bilforsikring. Den skal du køre langt for at finde bedre. Klik her

Tinna Andersen
Skademedarbejder

Se video
Phone

Det er vigtigt, at du stoler på dit forsikringsselskab og er tryg ved din rådgiver.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Klik her og lad os tales ved

Det der med servicering af kunder, det er der ikke ret mange andre selskaber end Himmerland Forsikring, der prioriterer højt i dag. Det er vigtigt for os, at vi er der, når kunderne har brug for os. Og det er vi. Hver dag, året rundt.

Pauli Mørk Nielsen
Assurandør

Se video

Vi er her ikke bare for at sælge, vi er her for at give tryghed. En god dag for mig det er, når kunderne er glade for den hjælp, jeg har givet dem. Når de skriver tilbage, at det var dejligt og tak for hjælpen.

Ann Ishøj Kristjansen
Forsikringsrådgiver

Se video

Del din historie

Gennem 125 år har vi serviceret et væld af forskellige, fantastiske kunder, og det vil vi gerne gøre et nummer ud af – med din hjælp.

Har du haft en betydningsfuld, sjov, rørende eller bare helt særlig oplevelse sammen med os? Eller har en af vores rådgivere gjort en forskel i dit liv? Så del din oplevelse med os!

Skriv din historie her

Forsikringer handler først og fremmest om dig og dine behov, og kun når vi er tæt på, kan vi tilbyde dig den bedste rådgivning og de rigtige forsikringsløsninger. Hos os får du nærhed, personlig betjening og forsikringer i øjenhøjde. Det er det, vi mener med TÆT PÅ OG LIGETIL.