Indboforsikring

INDBOFORSIKRING

Med en indboforsikring får hele familien en tryg hverdag – både børn, unge og voksne. Den samler en lang række af de vigtigste dækninger i én forsikring.

Bestil et tilbud på indboforsikring

 

Hvornår dækker din indboforsikring? 

Med en indboforsikring passer du godt på de ting, der er vigtige for dig. Den omfatter familiens indbo som f.eks. møbler, computere, tøj, smykker osv., og dækker alle husstandens medlemmer, inkl. børn under 18 år, som er flyttet hjemmefra og bor alene. Den dækker også dele- og aflastningsbørn, som ikke har adresse hos dig. 

 • Indbo
 • Ansvar
 • Retshjælp
 • ID-tyveri
 • Psykologisk krisehjælp

Din indboforsikring kan udvides med:

 • Årsrejseforsikring
 • Forsikring for anden pludselig skade
 • Elektronikforsikring
 • Glas- og sanitetsforsikring
 • Golfforsikring
 • Cykelkaskoforsikring
 • Brilleforsikring
 • Udvidet vandskadedækning

Hvad koster en indboforsikring? 

Prisen på indboforsikringen afhænger af flere faktorer: 

- Din beskæftigelse (ved heltidsdækning)
- De summer og dækninger du vælger

Kontakt os, så vi kan skræddersy den bedste forsikring til dig og din familie.

 

Indboforsikring hos Himmerland Forsikring

Indboforsikring

Sikrer dine private ting

Indboforsikringen omfatter familiens private indbo, dvs. møbler, musikanlæg, fjernsyn, smykker, bøger, computere, tøj, køkkenredskaber, havemøbler og -redskaber, cykler, værktøj, musikinstrumenter og hjælpemidler som f.eks. el-scootere. Det betyder, at indboforsikringen dækker disse genstande ved tyveri - også tricktyveri i hjemmet og tyveri fra bil - eller hvis du kommer ud for skader, der er forårsaget af brand, kortslutning, hærværk, indbrud, storm- og vandskader, voldsomt sky- eller tøbrud samt færdselsskader. Forsikringen dækker også, hvis du oplever skader på frostvarer ved strømsvigt, og hvis din bagage mistes eller beskadiges i forbindelse med en rejse.

Ansvarsforsikring

Dækker personskader og tingskader, som du er ansvarlig for

Indboforsikringen indeholder en ansvarsforsikring, der yder erstatning, hvis du er skyld i, at der sker skade på andre personer eller andre personers ting.

Retshjælp

Dækker sagsomkostninger i forbindelse med private retssager

Indboforsikringen omfatter også en retshjælpsforsikring. Forsikringen dækker sagsomkostninger i forbindelse med private retssager – både sager som rejses imod dig, og sager som anlægges af dig imod andre. Hos os dækker retshjælpsforsikringen udgifter helt op til 225.000 kr.

ID-tyveri

Advokatbistand og hjælp til at afvise og afværge uberettigede krav

Forsikringen dækker advokatbistand og hjælp til at afvise og afværge uberettigede krav. Formålet er at standse ID-misbrug og mindske de økonomiske konsekvenser mest muligt.

Psykologisk krisehjælp

Ved alvorlig sygdom, død, ulykke eller skilsmissse

Indboforsikringen dækker dine udgifter til psykologisk krisehjælp i forbindelse med f.eks. alvorlig sygdom, død, ulykke eller skilsmisse.

Rejseforsikring

Gælder for ferierejser i hele verden

Forsikringen gælder for ferierejser i hele verden i op til 60 dage - også i Danmark. Rejseforsikringen dækker dig økonomisk, hvis din ferie afbrydes pga. sygdom eller tilskadekomst, eller hvis du kommer til skade under ferien og skal have behandling og transporteres hjem. Delebørn er også dækket, selv om de ikke rejser med et medlem af husstanden. Du kan udvide din årsrejseforsikring med en afbestillingsforsikring. Så får du dækket rejsens udgifter, såfremt du bliver forhindret i at rejse.

Pludselig skade-forsikring

Dækker dine ting ved pludselig skade

Vil du også gerne have dækket dine indbogenstande i tilfælde af, at dit fjernsyn pludselig vælter, eller hvis der vælter en kop kaffe ned i din computers tastatur, kan du udvide din indboforsikring med en forsikring for anden pludselig skade.

Udvidet elektronikforsikring

Dækker elektronik til det er fire år gammel

Forsikringen dækker indtil 4 år gamle elektriske apparater ved skade som følge af funktionsfejl, pludselig skade og pixelfejl samt skader, der skyldes, at apparatet har været udsat for vand, væske eller fugt.

Glas- og sanitetsforsikring

Dækker brud på glas og sanitet

Forsikringen dækker, hvis du får brud på f.eks. håndvaske, badekar, vinduesruder og glaskeramiske kogeplader.

Golfforsikring

Dækker skader på og tyveri af golfudstyr

Dækningen omfatter pludselig skade på golfudstyr (bags, bolde, køller og vogne uden motor), tyveri af penge samt ”hole in one” udgifter.

Cykelforsikring

Dækker mange skader på cyklen

Har du investeret i en dyr cykel, kan det være en god idé at tegne en cykelkaskoforsikring. Den dækker ved tyveri, når cyklen er i en aflåst bygning eller udenfor bygningen, hvis cyklen er forsvarligt låst. Derudover dækkes skader på cyklen, der sker i forbindelse med sammenstød, påkørsel, styrt, væltning og lignende hændelser. Skader på cyklen og afmonteret tilbehør er også dækket, hvis det sker under transport.

Brilleforsikring

Erstatning ved skader på briller og solbriller

Forsikringen dækker briller og solbriller med styrke ved pludselig skade på dine briller og bortkomst.

Udvidet vandskadedækning

Dækker skader på indbo som følge af vand

Forsikringen dækker skade på dine indbogenstande som følge af vand, der trænger ind gennem utætheder i bygningen, f.eks. fygesne, opstigning af grund- og kloakvand samt udsivning fra synlige installationer.

Forsikringspræmie

Pris på din indboforsikring

Prisen på indboforsikringen afhænger af hvor stor en forsikringssum, du har brug for, og hvilken selvrisiko, du vælger. Desuden afhænger den af din alder, hvor du bor, din boligtype, om boligen har kælder, hvilken etage du bor på, hvis du bor i lejlighed, og om du har alarm. Du kan få op til 25 % rabat, hvis du installerer tyverialarm i hjemmet. Er du Totalkunde hos os, opnår du 10 % rabat på din indboforsikring. Rabatten ydes fortsat, selv om du får skader. Ring til os på tlf. 96 98 18 00, så finder vi en god forsikringsløsning til dig.