Campingvognsforsikring

CAMPINGVOGNSFORSIKRING

Med en campingvognsforsikring er både campingvogn og fortelt forsikret, hvis uheldet er ude på ferien – uanset om du befinder dig i Danmark eller i udlandet.

Bestil et tilbud på campingvognsforsikring

 

Hvad dækker campingvognsforsikringen?

Har du en forsikring til din campingvogn, får du dækning, hvis campingvogn eller fortelt bliver stjålet eller beskadiget pga. f.eks. påkørsel – både i Danmark og i udlandet. Og du har frit værkstedsvalg, hvis du får en skade. Du kan også forsikre både trailer og teltvogn.

  • Kasko
  • Retshjælp
  • Indbo
  • Trailere og teltvogne kan også forsikres
  • SOS Dansk Autohjælp abonnement med rabat

Kontakt os, og få et tilbud. Vi skræddersyer din campingvogn forsikring, så den passer til dig.

Se priseksempler her

Vi forsikrer også din autocamper.
Ring 96 98 18 00 og hør mere.

Kasko

Campingvognsforsikringen dækker, hvis din campingvogn bliver beskadiget, f.eks. ved påkørsel, brand, lynnedslag, eksplosion, overspænding/induktion, tyveri, røveri eller hærværk - uanset om skaden sker i Danmark eller i udlandet. Forsikringen dækker med de forsikringssummer, der fremgår af din police/forsikringsbetingelser. Dit fortelt er også dækket af forsikringen, når det kan indeholdes i summen. Forsikringen dækker dog ikke stormskade på sommerfortelte og antenner i perioden 1. november til og med 29. februar

Retshjælp

Campingvognsforsikringen omfatter også en retshjælpsforsikring. Forsikringen dækker sagsomkost- ninger i forbindelse med private retssager – både sager som rejses imod dig, og sager som anlægges af dig imod andre. Hos os dækker retshjælpsforsikringen udgifter helt op til 225.000 kr.

Indbo

Tegner du en kaskoforsikring på din campingvogn hos os, omfatter forsikringen også det indbo, der naturligt hører til campingvognen, f.eks. køkkengrej, service, bestik, sengetøj og campingmøbler. Forsikringen dækker maksimalt indbo med de forsikringssummer, der fremgår af din police, og kun hvis indbo, sammen med campingvogn og fortelt, ikke overstiger summen for kaskoforsikringen. I perioden fra uge 12 til og med uge 42 har du også dækning for tyveri af almindelig privat indbo, der befinder sig udenfor campingvognen og fra campingvogn og fortelt, selvom din campingvogn er ubeboet og forteltet ikke er låst.

SOS Dansk Autohjælp

SOS Dansk Autohjælp yder hurtig og professionel autohjælp overalt i Europa. Med et abonnement på din trailer eller campingvogn kan du få assistance ved uheld eller driftsstop enten på den eller din bil. Du er dækket uanset om du ejer, lejer eller har lånt traileren/campingvognen. Som kunde hos Himmerland Forsikring får du rabat på dit abonnement hos SOS Dansk Autohjælp, så er du godt hjulpet, hvis uheldet er ude.

Forsikringspræmie

Prisen på campingvognsforsikringen afhænger af din campingvogns handelsværdi og indbosummens størrelse. Derimod er det uden betydning, om campingvognen er kørende eller stationær. Er du Totalkunde hos os, opnår du 10 % rabat på din campingvognsforsikring. Rabatten ydes fortsat, selv om du får skader.

Trailere og teltvogne

Det er også muligt at tegne en kaskoforsikring på trailere og teltvogne. Dækningsområderne er identiske med campingvognsforsikringen.