Entrepriseforsikring

ENTREPRISEFORSIKRING

Som privatperson er det en god idé at tegne en entrepriseforsikring, hvis du skal bygge nyt, renovere eller bygge til. En god sikkerhed, når du bygger om, til eller nyt.

Bestil tilbud på entrepriseforsikring

 

Hvad dækker entrepriseforsikringen?

Din parcelhusforsikring undtager normalt alle skader, der sker i forbindelse med dit byggeri. Og selvom du har en professionel til at hjælpe dig, må du ikke forvente, at dennes forsikring dækker. Med andre ord er du med en entrepriseforsikring som bygherre sikret økonomisk mod mange af de skader, der kan opstå i forbindelse med byggeriet.

  • Entreprisedækning all risk
  • Dækning for den bestående bygning
  • Ansvarsforsikring

Du kan udvide entrepriseforsikringen med en:

  • Afhjælpningsperiode

Kontakt os - vi rådgiver dig gerne om, hvilke dækninger din entrepriseforsikring skal indeholde og beregner et godt tilbud

Du skal være opmærksom på, at entrepriseforsikringen skal tegnes inden projektet går i gang. 

 

Entrepriseforsikring hos Himmerland Forsikring

Entreprisedækning all risk

All risk forsikring omfatter byggeriet og byggematerialer, f.eks. tyveri af byggematerialer, køkkenelementer, hårde hvidevarer, VVS udstyr og lignende. Du har også dækning for eksempelvis et spær, der vælter og laver skade på en mur eller vandskade, sammenskridning og lignende efter voldsom regn. Forsikringen omfatter det stykke arbejde, som skal udføres på dit hus.

Dækning for den bestående bygning

Dækker skader på den allerede eksisterende bygning, f.eks. trykskader på mure og forskubbet tagkonstruktion. Du behøver normalt kun at købe denne dækning, hvis der er tale om en ombygning, tilbygning eller renovering.

Ansvarsforsikring

Dækningen omfatter de skader på andre personer og deres ting, man som bygherre kan blive gjort erstatningsansvarlig for.

Afhjælpningsperiode

Denne udvidelse tilkøbes normalt ved nybyggeri og større om- og tilbygninger, og er målrettet skader som følge af håndværkerudført arbejde. Vælger du denne tilvalgsdækning, dækker entrepriseforsikringen i en afhjælpningsperiode på 12 måneder efter byggeperioden udløber. I denne periode dækker forsikringen skader, der er opstået i byggeperioden, men først viser sig i afhjælpningsperioden. Det er også dækket, hvis der i afhjælpningsperioden opstår skader i forbindelse med, at håndværkere udbedrer mangler ved byggeriet.

Forsikringspræmie

Prisen på entrepriseforsikringen beregnes på baggrund af byggeriets omfang, værdi og varighed.